Genmaicha žalioji japoniška arbata su ryžiais

14,00

100g

Priimame išankstinius užsakymus.

Pristatymus pradėsime vykdyti nuo lapkričio 11d.

Siunčiame visoje Lietuvoje.

Mėgaukitės rudųjų ryžių arbatos aromatu. Kadangi tai Sencha ir Genmaicha mišinys, kofeino ir katechino kiekis yra slopinamas, o ruduosiuose ryžiuose esantys vitaminai yra labai naudingi jūsų organizmui.

Derliaus nuėmimo laikotarpis – balandžio vidurys

Arbatos veislė – Saemidori

Rūšis – prabangi

Siekiant išsaugoti arbatos lapelių šviežumą, juos gabename vakuuminėse pakuotėse.

Galiojimo laikotarpis: 1 metai

Apie gamintoją:

nakayama arbata

Įkurta 1865 m. (pirmieji Keio eros metai), šeimos įmonė dirba su Yame arbata jau 150 metų. misija yra tiekti aukštos kokybės arbatą už mažą kainą. Nuo 2013 m., kai gavo Halal gamybos sertifikatą, pradėjo pardavimų veiklą Pietryčių Azijoje, Artimuosiuose Rytuose ir Europoje.

Arbatos fabrikas Fukuokoje.


Žalioji arbata Genmaicha (玄米茶)

Genmaicha – žalia arbata su skrudintais ryžiais. Žalioji arbata Genmaicha pasižymi pikantišku skoniu ir stipriu  aromatu. Lengvai kartus žalios arbatos skonis puikiai dera su  salstelėjusiu ryžių skoniu ir aromatu.

Genmaicha rekomenduojame plikyti ne aukštesniu nei 90℃ temperatūros virintu vandeniu.

Gemaicha žalios arbatos sudėtyje yra daug fermentų, mineralų ir amino rūgščių kurio organizmui padeda riebalus transformuoti į energiją. Genmaicha nepakeičiamas natūralus lieknėjimui skirtas gėrimas itin aukštai vertinamas žalios arbatos mėgėjų bei mokslininkų tarpe. Pastaroji arbata per trumpą laiką gali padėti sulieknėti net puspenkto kilogramo.
Tokushima universiteto Medicinos fakulteto mokslininkai nustatė, kad genmaicha stipriai padeda pagerinti medžiagų apykaitą. Tyrimo rezultatai parodė, kad tos dalyvių grupės narių kurie šešias savaites kiekvieną dieną bent po puodelį išgerdavo genmaicha medžiagų apykaita pagerėjo net 10 procentų, kurie gėrė žalią arbatą 4 procentais, o kurie vartojo vandenį nepasikeitė.

Be to genmaicha kaip ir kita žalia arbata mažina tikimybę susirgti  vėžiu, širdies ir kraujagyslių ligomis. Žalioje arbatoje taip pat yra  didelis vitaminų ir mineralų, kurie stiprina organizmo imunitetą nuo  įvairių ligų ir virusinių infekcijų.

Siūlome paragauti rūšinę genmaicha Yamecha (八女茶, pažodžiui verčiant į lietuvių kalbą „aštuonių moterų arbata“) žalią arbatą. Yamecha yra vertinama kaip pati geriausia rūšinė žalia arbata visoje Japonijoje. Pastaroji arbata yra auginama Yame regione, Fukuoka prefketūroje, kuri yra pietinėje Japonijos Kyushu saloje.

Žalioji arbata Genmaicha padės jums pasijusti sveikesniems ir laimingesniems. Skanaus! ! !

  • Rūšis: žalioji arbata su skrudintais ryžiais (naudojama tik rūšinė Yame regiono žalioji arbata)
  • Įpakavimas: arbata supakuota į vakuuminį pakelį
  • Žalios arbatos lapai: arbatai naudojami tik ichibancha, t.y. pirmo skynimo lapeliai
  • Sudėtinės dalys: žalia arbata genmaicha yra natūrali. Arbatoje nėra naudojamų jokių dažiklių, skonio stipriklių ar kitų priemaišų.
  • Kokybė: arbatos kokybę prižiūri 4 kartos arbatos meistras
  • Gamintojas: Nakayama Kishoen (Japonija, Fukuoka prefektūra)

Ingredientai: žalioji arbata, rudieji ryžiai.

Atidarius laikykite sandariai uždarytą ir saugokite nuo aukštos temperatūros ir drėgmės.

*Rekomenduojame laikyti kambario temperatūroje, ne šaldytuve.

  • Krepšelis tuščias