Gyokuro žalioji japoniška arbata

17,00

50g

Priimame išankstinius užsakymus.

Pristatymus pradėsime vykdyti nuo lapkričio 11d.

Siunčiame visoje Lietuvoje.

Derliaus nuėmimo laikotarpis – balandžio vidurys

Arbatos veislė – Saemidori

Rūšis – prabangi

Siekiant išsaugoti arbatos lapelių šviežumą, juos gabename vakuuminėse pakuotėse.

Galiojimo laikotarpis: 1 metai

Apie gamintoją:

nakayama arbata

Įkurta 1865 m. (pirmieji Keio eros metai), šeimos įmonė dirba su Yame arbata jau 150 metų. misija yra tiekti aukštos kokybės arbatą už mažą kainą. Nuo 2013 m., kai gavo Halal gamybos sertifikatą, pradėjo pardavimų veiklą Pietryčių Azijoje, Artimuosiuose Rytuose ir Europoje.

Arbatos fabrikas Fukuokoje.


Gyokuro – žalioji arbata priklausanti prabangiausių Japonijos arbatų kategorijai. Nuo 2001 metų  dešimt metų iš eilės gyokuro iš Yame regiono pelno Japonijos Žemės ūkio  ministerijos skiriamą aukščiausią apdovanojimą įvertinant arbatos kokybę bei skonines ir maistines savybes. Arbata pasižymi ypač ryškiai  išreikštomis skoninėmis savybėmis. Žalioji arbata gyokuro yra sodriai  žalios spalvos, stipraus aromato, natūraliai švelniai saldaus skonio.  Arbatoje gausu vitaminų žmogaus ir kitų žmogaus organizmui naudingų  maistinių medžiagų.

Siūlome paragauti rūšinę gyokuro Yamecha (八女茶, pažodžiui verčiant į lietuvių kalbą „aštuonių moterų arbata“) žalią arbatą. Yamecha yra vertinama kaip pati geriausia rūšinė žalia arbata visoje Japonijoje. Pastaroji arbata yra auginama Yame regione, Fukuoka prefketūroje, kuri yra pietinėje Japonijos Kyushu saloje.

Gyokuro arbatos krūmai auginami  ypatingomis sąlygomis. Siekiant varotojams pateikti aukščiausios kokybės žalią arbatą, pavasarį žalios arbatos krūmo lapeliai yra uždengiami  šiaudais arba specialiai surištomis nendrėmis tam, kad būtų apsaugoti  nuo tiesioginių saulės spindulių. Tai savo ruožtu leidžia tinkamai  vystytis jauniems žalios arbatos krūmo lapeliams, t.y. lapeliai išlieka  minkšti. Kitas svarbus aspektas yra tas, jog tokiu būdu auginamoje  žalioje arbatoje natūraliai padaugėja žmogaus organizmui naudingos  teanino medžiagos.

Teaninas – tai unikali žaliojoje arbatoje randama amino rūgštis. Kaip ir minėta ji gaunama iš specialiai prižiūrėtų arbatos krūmo lapelių.  Teaninas organizme keliauja tiesiai į smegenis, kur stimuliuoja alfa  bangų atsiradimą, sukurdamas atsipalaidavimo ir ramybės būseną. Kartu  teaninas mažina nuovargį, stresą, blogą nuotaiką, nerimą, baimę ir  įtampą.

Žinant, kad žaliojoje arbatoje yra daug  kofeino, buvo tiriama kodėl išgėrus arbatos iš žaliosios arbatos krūmų,  augusių netiesioginiuose saulės spinduliuose, nebuvo jaučiami kofeinui  būdingi požymiai. Tokiu būdu atrasta amino rūgštis L-teaninas ir  nustatyta, kad būtent ji sumažina stimuliuojantį kofeino poveikį.

Žalioji arbata Gyokuroa padės jums pasijusti sveikesniems ir laimingesniems. Skanaus! ! !

  • Rūšis: žalioji arbata gyokuro (naudojama tik rūšinė Yame regiono žalioji arbata)
  • Įpakavimas: arbata supakuota į vakuuminį pakelį
  • Žalios arbatos lapai: arbatai naudojami tik ichibancha, t.y. pirmo skynimo lapeliai
  • Sudėtinės dalys: žalia arbata yra natūrali. Arbatoje nėra naudojamų jokių dažiklių, skonio stipriklių ar kitų priemaišų.
  • Kokybė: arbatos kokybę prižiūri 4 kartos arbatos meistras
  • Gamintojas: Nakayama Kishoen (Japonija, Fukuoka prefektūra)

Ingredientai: žalios arbatos lapeliai.

Atidarius laikykite sandariai uždarytą ir saugokite nuo aukštos temperatūros ir drėgmės.

*Rekomenduojame laikyti kambario temperatūroje, ne šaldytuve.

  • Krepšelis tuščias