Nesaldūs vafliai

Burnoje tirpstančių, skanių ir greitai pagaminamų nesaldžių vaflių receptas. Pabandykite pasigaminti namuose.

Jums reikės:

180 gr varškės 5%
50 gr ryžių miltų (galima paimti ir kitus namuose turimus miltus)
50 gr avižų sėlenų
2 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
100 ml pieno 2,5%

Eiga:

Varškę, kiaušinius, pieną sumaišome mikseriu arba šluotele iki vientisos masės.

Atskirame dubenyje sumaišome visus sausus ingredientus (miltus, sėlenas ir druską).

Sausus ir skystus ingredientus sumaišome ir kepame vaflinėje kol apskrus.

Gero apetito Jums linki 7pack komanda!


Energetinė vertė – 700 kcal

Riebalai – 24,5 g

Angliavandeniai – 50 g

Baltymai – 54 g

Ir net 10 g maistinių skaidulų!

Skanu valgyti su sūdyta lašiša, avokadu arba riešutų kremu.

 

  • Krepšelis tuščias