Liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiškų lapinių (kale) kopūstų milteliai1 (13%), paprastastųjų sargečių (lucuma) vaisių milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiškų paprastųjų morkų milteliai1 (13%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiškų brokolių milteliai1 (7.5%), liofilizuotų ekologiškų (šaldant džiovinto) daržinių špinatų lapų milteliai1 (5%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekoligiškų burokėlių sulčių milteliai1 (5%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekoligiškų burokėlių ūglių milteliai1 (2.5%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiškų raukšlėtųjų gervuogių uogų milteliai2 (5%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiškųpaprastųjų miežių želmenų milteliai3 (2.5%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiskų paprastųjų rėžiukų lapų milteliai1 (1.3%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiskų vakarinių aviečių uogų milteliai2 (1.3%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiskų juodvaisių aronijų uogų milteliai4 (1.3%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiskų stambiauogių spanguolių uogų milteliai (1.3%)2, liofilizuotų (šaldant džiovintų) mėlynių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) ekologiskų aliejinių kopūstpalmių (acai) uogų milteliai5 (1.3%), liofilizuotų (šaldant džiovintų) paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai1 (1.3%), liofilizuotos ekologiškos (šaldant džiovintos) vingrūnės (Spirulina platensis / spirulina) milteliai3 (1.3%), gyvybingų bakterijų kompleksas: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus / helveticus, Bifidobacterium lactis.
Ekologiškos sudedamosios dalys:
1USDA NOP-7-CFR OP-002828
2USDA NOP-7-CFR OT-007556
3CN-BIO-119
4USDA NOP- 7- CFR PFP910TTF
5USDA NOP- 7- CFR 130151

* kolonijas sudarančių vienietų skaičius gamybos metu