Gyokuro – žalioji arbata priklausanti prabangiausių Japonijos arbatų kategorijai. Nuo 2001 metų dešimt metų iš eilės gyokuro iš Yame regiono pelno Japonijos Žemės ūkio ministerijos skiriamą aukščiausią apdovanojimą įvertinant arbatos kokybę bei skonines ir maistines savybes. Arbata pasižymi ypač ryškiai išreikštomis skoninėmis savybėmis. Žalioji arbata gyokuro yra sodriai žalios spalvos, stipraus aromato, natūraliai švelniai saldaus skonio. Arbatoje gausu vitaminų ir kitų žmogaus organizmui naudingų maistinių medžiagų.
Gyokuro arbatos krūmai auginami ypatingomis sąlygomis. Siekiant vartotojams pateikti aukščiausios kokybės žalią arbatą, pavasarį žalios arbatos krūmo lapeliai yra uždengiami šiaudais arba specialiai surištomis nendrėmis tam, kad būtų apsaugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Tai savo ruožtu leidžia tinkamai vystytis jauniems žalios arbatos krūmo lapeliams, t.y. lapeliai išlieka minkšti. Kitas svarbus aspektas yra tas, jog tokiu būdu auginamoje žalioje arbatoje natūraliai padaugėja žmogaus organizmui naudingos teanino medžiagos.
Genmaicha – tai žalioji arbata papildyta skrudintais rudaisiais ryžiais. Šioje arbatoje kofeino ir katechino kiekis yra slopinamas, todėl ji puikiai tinka vakarui.
Genmaicha – pasižymi pikantišku skoniu ir stipriu aromatu. Lengvai kartus žalios arbatos skonis puikiai dera su salstelėjusiu ryžių skoniu ir aromatu.
Genmaicha žalios arbatos sudėtyje yra daug fermentų, mineralų ir amino rūgščių, kurios organizmui padeda riebalus transformuoti į energiją. Genmaicha nepakeičiama norintiems numesti svorio ir yra itin aukštai vertinama žalios arbatos mėgėjų bei mokslininkų tarpe.
Sencha – Populiariausia japoniška arbata.
Žalioji arbata Sencha yra šviesiai žalios spalvos pasižymi gaiviu aromatu ir švelniu skoniu. Arbatą galima ragauti plikytą arba atšaldytą.
Siekiant išsaugoti arbatos lapelių šviežumą, juos gabename vakuuminėse pakuotėse.
Galiojimo laikotarpis nurodytas ant pakuotės. Suvartoti per 6 mėnesius po pakuotės atidarymo.