BalanceOil+ AquaX
Kai kuriems žmonėms, ypač vaikams, žuvų taukų skonis nemalonus, o kai kurie jų prastai juos įsisavina. „BalanceOil+ AquaX“ – tai proveržis Omega-3 moksle. „AquaX“ yra tam tikro pavidalo „BalanceOil+ su „Aquacelle“ – unikaliu natūraliu emulsikliu, ištirpinančiu „BalanceOil+ vandenyje arba bet kokiame šaltame skystyje. Beveik nelieka aliejaus skonio bei tekstūros ir daugeliu atvejų Omega-3 įsisavinimas iš tiesų pagerėja. Moksliniais metodais pariktoje „BalanceOil+“ sudėtyje dera unikalios kokybės žuvų taukai su naudingu omega-3 ir omega-7 kiekiu bei mokslininkų sertifikuotu alyvuogių aliejumi, pasižyminčiu dideliu kiekiu polifenolių, fitonutrientų ir omega-9, todėl padidėja omega-3 lipidų oksidacinis stabilumas.4 Polifenoliai prisijungia prie Omega-3 rūgščių ir veikia kaip veiksmingi antioksidantai, neleidžiantys oksiduotis lipidams.4 Alyvuogių aliejuje esantys polifenoliai imituoja natūralius žuvyje esančius polifenolius ir perkelia trapias Omega-3 rūgštis į organizmą, kur jos saugiai patenka į ląstelės membranas. Polifenoliai ir jūrinės kilmės lipidai veikia itin sinergiškai, todėl kūnas gali saugiai absorbuoti, reguliuoti ir palaikyti Omega-3 lygį virš reikalaujamų 8 %, būtinų norint pasiekti mažesnį nei 3:1 Omega-6:3 riebalų rūgščių balansą. Kaip paaiškėjo ištyrus didžiausią pasaulyje svarbiausių riebalų rūgščių duomenų bazę, atlikus daugiau nei 600 000 tyrimų analizę nepriklausomoje laboratorijoje „Vitas Analytical Services“, vidutinis žmonių, nevartojančių Omega-3 papildo, Omega-6:3 riebalų rūgščių santykis Šiaurės Europoje yra 12:1, Europoje – 15:1, o JAV – 25:1. Pavartojus „BalanceOil+“ produktų 120 dienų, vidutinis santykis visose šiose geografinėse vietovėse tampa mažesnis nei 3:1.
BalanceOil+ yra ispaniško ypač tyro alyvuogių aliejaus
„BalanceOil+“ pagamintas naudojant ypač tyrą ispaniškų „Picual“ alyvuogių aliejų, kuris pasirinktas dėl to, kad jame yra daug Omega-9 rūgščių ir labai daug antioksidantų. Omega-9 (oleino rūgštis) yra svarbi sudedamoji dalis, kuri aktyviai palaiko ir normalizuoja cholesterolio kiekį kraujyje.4 Prieš pagrindinį derliaus ėmimą surinktos alyvuogės yra ypač aukštos kokybės; išėmus kauliukus šaltai spaudžiami tik vaisiai ir gaunamas aukščiausios kokybės ypač tyras aliejus, kuriame gausu Omega-9 (Oleino rūgšties) ir labai daug antioksidantų, vadinamų polifenoliais (daugiau kaip 750 mg/kg), pasižyminčių įvairiapusišku teigiamu poveikiu.15 Polifenoliai apsaugo buteliuke esantį „BalanceOil+“, o dar svarbiau – Jūsų ląsteles.
Natūralūs tokoferoliai
Maišyti tokoferoliai yra dažniausiai naudojami kaip antioksidantai maisto papilduose. Natūralūs tokoferoliai pagaminti iš ypač rafinuoto genetiškai nemodifikuotų sojų pupelių aliejaus distiliatų, kurie vėlgi rafinuojami, todėl juose nėra sojų baltymų. Tai reiškia, kad produkte nėra alergenų. Tipinis derinys yra alfa, beta, gama ir delta tokoferoliai.
Grynasis Vitaminas D3
„BalanceOil+“ sudėtyje yra vitamino D3 (cholekalciferolio). Mes naudojame natūralų vitaminą D3, pagamintą iš lanolino – natūralių riebalų, natūraliai randamų avių vilnoje. Vitaminas D3 gaminamas ištirpinant vitamino D3 pirmtaką, gaunamą iš lanolino. Tada jis chemiškai pakeičiamas ir aktyvinamas veikiant ultravioletiniais (UV) spinduliais. Cheminis procesas yra panašus į procesą, kuris vyksta žmogaus odoje, kai joje dėl saulės poveikio gaminamas vitaminas D3.
„Aquacelle“ – natūralus emulsiklis
„BalanceOil+ AquaX“ naudojamas emulsiklis yra gaminamas tik iš natūralių medžiagų, pvz., kokosų aliejaus, citrusinių vaisių aliejaus, avižų aliejaus ir panašių medžiagų. Sumaišius „AquaX“ su šaltu skysčiu, emulsiklis ištirpina „AquaX“ į labai mažus lašelius ir tokiu būdu sumaišo su skysčiu. „AquaX“ tekstūra ir skonis beveik išnyksta. Sumaišykite jį su apelsinų sultimis ar bet kokiu kitu gėrimu, turinčiu stiprų skonį, ir skonis visiškai išnyks. Niekada nemaišykite „AquaX“ su šiltais skysčiais.