Populiariausia japoniška arbata.
Derliaus nuėmimo laikotarpis – balandžio vidurys
Arbatos veislė – Saemidori
Rūšis – prabangi
Siekiant išsaugoti arbatos lapelių šviežumą, juos gabename vakuuminėse pakuotėse.
Galiojimo laikotarpis: 1 metai
Apie gamintoją:
Įkurta 1865 m. (pirmieji Keio eros metai), šeimos įmonė dirba su Yame arbata jau 150 metų. Jų misija yra tiekti aukštos kokybės arbatą už mažą kainą. Nuo 2013 m., kai gavo Halal gamybos sertifikatą, pradėjo pardavimų veiklą Pietryčių Azijoje, Artimuosiuose Rytuose ir Europoje.
Arbatos fabrikas Fukuokoje.
Žalioji arbata Sencha (煎茶)
Sencha – pati populiariausia japoniška žalioji arbata. Žalioji arbata Sencha yra šviesiai žalios spalvos pasižymi gaiviu aromatu ir švelniu skoniu. Arbatą galima ragauti plikytą arba atšaldytą.
Jau prieš 800 metų senuosiuose Japonijos metraščiuose užfiksuota, kad žalioji arbata yra ilgaamžiškumo ir sveikatos šaltinis. Nuo seniausių laikų žalia arbata traktuota kaip itin vertingas augalas savo sudėtyje turintis daugybę žmogaus organizmui reikalingų maistinių ir vaistinių medžiagų. Pastaraisiais metais žalia arbata bei jos poveikis intensyviai tyrinėjamas įvairiuose universitetuose ir mokslinėse įstaigose. Moksliškai įrodytas japoniškos žalios arbatos teigiamas poveikis sveikatai. Žalioji arbata Sencha – natūralus sveikatos šaltinis.
Siūlome paragauti rūšinę sencha Yamecha (八女茶, pažodžiui verčiant į lietuvių kalbą „aštuonių moterų arbata“) žalią arbatą. Yamecha yra vertinama kaip pati geriausia rūšinė žalia arbata visoje Japonijoje. Pastaroji arbata yra auginama Yame regione, Fukuoka prefketūroje, kuri yra pietinėje Japonijos Kyushu saloje.
Yamecha rūšinė žalia arbata auginama aukštikalnėse kuriose vyraujantis specifinis klimatas suformuoja išskirtinio skonio ir aromato žalią arbatą. Kalnų papėdėje esantis Yame regionas pasižymi keliomis labai svarbiomis klimatinėmis savybėmis. Pirma, skirtingu paros metu ryte ir vakare aukštikalnėse vyrauja dideli karščio ir šalčio skirtumai, todėl yamecha žalioji arbata ypač gerai įsisavina visas naudingąsias medžiagas. Antras ne ką mažiau svarbus aspektas yra kalnų papėdėje tvyrantis rūkas. Norint išauginti aukščiausios kokybės žalią arbatą rūkas yra kertinis elementas.
Žalioji arbata Sencha padės jums pasijusti sveikesniems ir laimingesniems. Skanaus! ! !
- Rūšis: žalioji arbata sencha (naudojama tik rūšinė Yame regiono žalioji arbata)
- Įpakavimas: arbata supakuota į vakuuminį pakelį
- Žalios arbatos lapai: arbatai naudojami tik ichibancha, t.y. pirmo skynimo lapeliai
- Sudėtinės dalys: žalia arbata sencha yra natūrali. Arbatoje nėra naudojamų jokių dažiklių, skonio stipriklių ar kitų priemaišų.
- Kokybė: arbatos kokybę prižiūri 4 kartos arbatos meistras
- Gamintojas: Nakayama Kishoen (Japonija, Fukuoka prefektūra)