Kuo 7Pack patiekalai skiriasi nuo restoranų?
Kuo 7Pack patiekalai skiriasi nuo restoranų?

Tie, kas dar nėra išbandę 7Pack paslaugų, kartais jas lygina su restoranais. Esą, ir vienur, ir kitur gaunamas jau paruoštas maistas. Šis faktas yra bene vienintelis panašumas. Tad kuo gi 7Pack patiekalai pranašesni už restoranų ir ką iš tiesų gaunate užsisakę mūsų mitybos planus?

Subalansuota lėkštė

Kad ir kurį 7Pack mitybos planą pasirinksite (šiuo metu jų yra net 12, pritaikytų skirtingiems poreikiams!), galite būti tikri – gausite ne tik skanų, estetiškai pateiktą, bet ir subalansuotą bei sveikatai palankų maistą. Čia visuomet bus optimali angliavandenių, baltymų, riebalų ir vitaminų bei mineralų pusiausvyra. Ant pakuočių nurodyta informacija leis aiškiai žinoti, ką valgėte, kokių maistinių medžiagų gavote, kiek kalorijų suvartojote, čia nurodyti net alergenai. Valgant restoranuose sužinoti, iš ko tiksliai buvo ruoštas jūsų patiekalas ir kokių bei kiek maistinių medžiagų su juo gavote, labai sunku, o dažniausiai tiesiog neįmanoma. Tai labai keblu, jeigu būtina kontroliuoti kūno svorį arba sekti patiekalų maistingumą dėl tam tikrų sveikatos būklių. Su 7pack tai daugiau nei paprasta – klientai papildomai gali užsisakyti savaitinę ataskaitą, kurioje bus pateiktas visos savaitės meniu ir apžvelgtas gautų patiekalų kaloringumas bei maistingumas.

Tik aukščiausios kokybės produktai

7Pack maisto gamyboje naudoja tik kruopščiai atrinktus maisto produktus. Jie visuomet būna švieži, aukščiausios kokybės, pirmenybė teikiama sezoniniams produktams, mat jie ne tik gardžiausi, bet ir maistingiausi. Posakis, kad pirmiausia valgome akimis, yra labai teisingas, todėl didelis dėmesys skiriamas ir patiekalų estetiniam pateikimui. Restoranuose maistas taip pat dažnai pateikiamas gražiai, atrodo viliojančiai. Toks pats malonus įprastai būna ir skonis. Deja, jis nebūtinai sukurtas pasitelkiant natūralius produktus. Neretai naudojami daug cheminių priedų turintys marinatai, padažai, prieskonių mišiniai, vartojama pernelyg daug druskos, saldiklių. Išgaunamas geras skonis, bet už jį tenka mokėti sveikatos sąskaita. 7Pack geba suderinti puikų skonį su sveikatai palankiomis patiekalų savybėmis. Žinoma, sveikatai palankus maistas gali būti ir restoranuose, bet tikrai ne visuose – tenka labai kruopščiai atsirinkti.

Taupo laiką…

Keliaujant valgyti į restoranus sugaištate laiko vien tol, kol juos pasiekiate, o kur dar laikas, kurį gali tekti praleisti laukiant eilėje – geresniuose restoranuose piko metu tai yra įprasta praktika. Net atsisėdus prie staliuko ir užsisakius norimą patiekalą ir vėl tenka laukti, kol jį paruoš ir atneš, vėliau – kol atsiskaitysite. Šiandienos skubančiame pasaulyje toks laukimas yra prabanga. 7pack puikiai supranta posakį, kad laikas yra pinigai, todėl visos dienos patiekalus pristato kartu. Jūs patys galite rinktis, kada valgyti, nesugaišdami nė vienos papildomos minutės. Tai reiškia, kad maistu galėsite mėgautis neskubėdami, kas labai svarbu ir skonio pajautimui, ir sotumo jausmui, ir bendrai sveikatai.

…ir pinigus

Su 7pack taupote ne tik laiką, bet ir pinigus. Mūsų mitybos planų kainos prasideda nuo 20 EUR dienai (su pristatymu iki jūsų durų). Tai yra visos dienos subalansuotas meniu, o restoranuose už tokią sumą tegausite vieną patiekalą, geriausiu atveju dar papildomai puodelį kavos. Jeigu kalbėsime apie aukščiausios klasės restoranus, kuriuose rūpinamasi ne tik skoniu, bet ir tuo, kad maistas būtų palankus sveikatai, pavalgyti už 20 Eur apskritai vargiai pavyks… Jeigu norėtumėte, kad restorano patiekalai būtų pristatyti iki jūsų namų ar kitos patogios vietos, tektų mokėti papildomai, o kartais tokios paslaugos apskritai neteikiamos, ypač, jeigu gyvenate kiek tolėliau nuo miesto centro. 7Pack pristato maistą (be papildomo mokesčio!) Vilniuje, Kaune, Vievyje ir Elektrėnuose 12 km spinduliu nuo minėtų miestų centrinio pašto.


Leiskite mums prisidėti prie jūsų gyvenimo būdo gerinimo. Subalansuokite savo mitybą ir pasirūpinkite savo organizmo našumu pasirinkdami vieną iš 7pack mitybos planų.

Būkite sveiki ir laimingi!
7pack.lt – Tavo subalansuotos mitybos partneris

  • Krepšelis tuščias