Kviečiame pasigaminti naminę pusryčių tortiliją su špinatais, feta sūriu ir pomidorais. Receptas labai greitas ir skanus. Mažai ingredientų.
Naminė pusryčių tortilija su špinatais, feta ir pomidorais

Kviečiame pasigaminti naminę pusryčių tortiliją su špinatais, feta sūriu ir pomidorais. Receptas labai greitas ir skanus. Mažai ingredientų. Puikiai tinka pusryčiams.

Tortilijos padui reikės:

  • 70g grūdėtos varškės;
  • 1 kiaušinis;
  • 1 a.š. chia sėklų;
  • 1 a.š. linų sėmenų;
  • Didelė sauja špinatų;
  • Druska, pipirai.

Įdarui:

  • 30 g feta sūrio;
  • 5 vyšniniai pomidoriukai;
  • Lukštentos kanapių sėklos;
  • Petražolės.

Eiga:

  1. Sublenderiuojame varškę, kiaušinį, sėklas, špinatus ir prieskonius. Palaukiame apie 10 min, kol masė sutirštės nuo chia sėklų ir linų sėmenų.
  2. Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
  3. Ištraukiame iš orkaitės, perkeliame į lėkštę ir gardiname mėgstamais priedais. Mes siūlome išbandyti fetą, pomidorus, petražoles ir lukštentas kanapių sėklas.
  4. Galite valgyti kaip tacos, arba sulenkti kaip pusryčių kiaušinienę.

Įdarui taip pat galite išbandyti lašišą, mėgstamą mėsą, keptus pievagrybius.

Skanaus!

Savaitgalį išbandę mūsų receptus, pirmadienį kviečiame pradėti su 7pack subalansuotos mitybos planais. Savo planą galite išsirinkti ČIA.


Maistinė vertė (1 porc.):

Energetinė vertė – 368 kcal

Baltymai – 26,1 g

Riebalai – 17,5 g

Angliavandeniai – 31,2 g

  • Krepšelis tuščias