Obuolių sufle

Kai pasiūlysite savo svečiams paragauti šį desertą, 99% jų tikrai neatspės iš ko jis yra pagamintas. 🙂 Labai lengvas, mažai kaloringas ir paprastai paruošiamas sufle nepaliks abejingų.

Jums reikės:

  • 2 dideli obuoliai (~450 g);
  • 20 g želatinos;
  • 20 g proteino miltelių;
  • 1 v.š. burokėlių sulčių.

Paruošimo būdas:

Obuolius supjaustykite į 4 dalis, išimkite sėklas ir pašaukite į orkaitę 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Galima taip pat kepti obuolius mikrobangų krosnelėje apie 30 minučių. Kai obuoliai iškeps, sutrinkite juos iki tyrelės. Ištirpinkite želatiną priklausomai nuo jos rūšies. Sumaišykite atvėsintą obuolių tyrelė su želatina ir burokėlių sultimis, įdėkite proteino miltelius. Viską išdėliokite į formeles ir nakčiai palikite šaldytuve.

Skanaus!


Maistinė vertė visam kiekiui (4 vnt):
Energetinė vertė – 400 kcal.
Riebalai – 1 g
Angliavandeniai – 70 g
Baltymai – 36 g

  • Krepšelis tuščias