Ši kepta šokoladinė avižinė košė iš tiesų primena šokoladinį pyragą! Ne tik maistingas, bet ir skanus pusryčių desertas, kurį pagaminti be galo paprasta 🙂
Jums reikės :
- 1 bananas;
- 1 kiaušinis;
- 50 g avižų [5 v.š.];
- 1 v.š. kakavos;
- 1 a.š. cinamono;
- 1 a.š. vanilės ekstrakto;
- 1 a.š. kepimo miltelių;
- šlakelis mėgstamo pieno (apie 70-100 ml);
- 30 g šokolado gabaliukų ;
- maldon druskos dribsnių (pabarstyti ant viršaus).
Eiga:
1. Viską, išskyrus druskos dribsnius ir šokolado gabaliukus, sudedame į blenderį, sublenderiuojame.
2. Masę supilame į formą, barstome šokoladą ir kepame apie 20 min iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
3. Ištraukiame iš orkaitės, barstome druska. Jeigu norisi galime ragauti kol dar šilta!
Skanaus!
Na, o jei darbo dienomis vis pritrūksta laiko tinkamai pasirūpinti savo mityba, kviečiame užsisakyti subalansuotą 7pack mitybos planą. Jį išsirinkti galite ČIA.
Maistinė vertė:
Energetinė vertė – 306 kcal
Baltymai – 11,1 g
Riebalai – 11,2 g
Angliavandeniai – 47,8 g