Varškės apkepas su vaisiais

Rugsėjį pasitinkame su skaniu varškės apkepo receptu, kuris patiks ir vaikams ir suaugusiems. 🙂

Taigi jums reikės:

  • 300 g varškės 5 proc.riebumo;
  • 40 g proteino miltelių arba ryžių miltų;
  • 2 kiaušiniai;
  • 30 g sėlenų;
  • 100 g kriaušių;
  • 100 g obuolių;
  • Žiupsnelis kepimo miltelių.

Paruošimo būdas:

Išmaišykite varškę su kiaušiniais, proteinu arba ryžių miltais ir sėlenomis iki vientisos masės, įberkite kepimo miltelius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Varškės masę išpilkite į silikoninę formą, papuoškite supjaustytais obuoliais ir kriaušėmis. Kepkite 45 – 50 minučių.

Skanaus!


Maistinė vertė visam kiekiui su proteinu / su ryžių miltais:
Energetinė vertė – 710 kal. / 794 kal.
Riebalai – 25,5 gr. / 26,1 gr.
Angliavandeniai – 36 gr. / 65 gr.
Baltymai – 93 gr. / 67 gr.
Skaidulos – 18 gr. / 19,5 gr

  • Krepšelis tuščias