Kodėl naudinga valgyti imbierą?

Imbiero šaknis yra augalinis, visavertis maisto prieskonis, naudojamas įvairių ligų gydymui jau šimtmečius visame pasaulyje. Apie imbiero šaknies naudą yra minima tradicinėje Ajurvedos ir kinų medicinos literatūroje. Manoma, kad indai ir kinai tūkstančius metų imbierą naudojo kaip toniką ligoms gydyti.

Imbiero šaknis yra ciberžolės ir kardamono šaknų šeimos narys, kurių pasaulyje yra daugiau kaip 1300 skirtingų rūšių. Stiprų aromatą lemia ketonai, kurie yra pagrindinis šaknies komponentas. Imbiero šaknyse yra daug vitamino C, vitamino B6, mikroelementų, tokių kaip magnis, kalis, varis, ląsteliena. Imbiero sudedamosios dalys kaupiasi virškinimo trakte ir suteikia gydomąjį poveikį malšindamos uždegimų skausmą ir pykinimą.

Imbieras turi daug gydomųjų savybių prieš lėtines ligas. Vartodami imbierą kiekvieną dieną, bei laikydamiesi tinkamos mitybos, galite sustiprinti imuninę sistemą. Imbieras gali būti vartojamas pusryčių metu su avižiniais dribsniais arba chia sėklų pudingu, kaip prieskonis Indijos ir Azijos virtuvės kariams, sriuboms, salotų padažams, žolelių arbatai, kaip priedas sultyse ar kokteiliuose. Tačiau norint pasinaudoti natūralaus vaisto nauda reikia optimizuoti suvartojimo porciją. Rekomenduojama porcija – šaukštas malto imbiero arba 2/3 puodelio šviežiai spaustų imbiero sulčių.

Prasidėjus šaltajam sezonui 7pack linki likti sveikais ir apsaugoti savo organizmą nuo daugybės ligų. Dėl to rekomenduojame kiekvieną vakarą išgerti puodelį karštos imbierinės arbatos, kurią galite pagardinti citrinos griežinėliu.

7pack subalansuota mityba yra skirta kiekvienam, siekiančiam savo tikslų. Pasirinkite iš mūsų 3 mitybos planų (MINI, MIDI, MAXI) ir džiaukitės pasiektais rezultatais!